Kiekeboe! Kiekeboe!

De jongste kinderen (0-4 jaar) worden tijdens de kerkdienst opgevangen in de crèche (op de eerste verdieping van de Open Hof). Zo kunnen de kinderen die nog te jong zijn voor de kindernevendienst een uur leuk spelen, terwijl hun ouders naar de kerkdienst kunnen. Voor de kinderen is allerlei speelgoed aanwezig en voor de allerkleinsten een box.

Leiding

Twee personen vormen per ochtend de leiding: een volwassene en iemand van de jeugd uit onze kerk. Iedereen is welkom om ons team te komen versterken, ook als u/je 1-2 keer per jaar wilt meehelpen!

Helaas hebben we momenteel niet voldoende leiding om iedere zondag crèche te kunnen aanbieden.
Ben je van plan met kinderen onder de 4 jaar naar de kerk te komen en wil je gebruik maken van de creche? Neem dan op zaterdag voor 15:00 even telefonisch of via Whatsapp contact op met Marianne Swank (06 20 55 34 96) om zeker te weten of er op de zondag opvang aanwezig is.

Contact Contact

Marianne Swank